I am ME

Livet

Ett mirakel. En gåva. Ett mysterium. Om det bara kom med en instruktionsmanual. Men det gör ju inte det… Och även om det hade funnits en instruktionsmanual hade vi behövt lika många manualer som det finns människor på jorden eftersom vi alla fungerar på olika sätt och har våra unika personligheter, styrkor och svagheter. Så vad handlar det om?

Jag tror att alla människor på ett eller annat sätt är på jakt efter det som ger oss mening i livet. Du har någonting att tillföra världen som bara DU kan bidra med på ditt unika sätt. En högst unik ekvation av dina medfödda styrkor och upplevda erfarenheter som lett upp till detta ögonblick för att tjäna dig. När vi lever livet på det sätt vår själ är ämnad att leva kämpar hela universum för att våra högsta önskningar ska gå i uppfyllelse. När du anammar dina naturliga styrkor och vågar lyssna till ditt hjärtas sanning öppnar sig portarna till livets oändliga möjligheter.

{


Om alla dina medfödda styrkor och alla dina livserfarenheter har förberett dig för något, vad är det?

Workshops

The Art of Living

Hur vill jag leva? Vad är det för röst i huvudet som kritiserar och försöker sabotera för mig? Varför gör jag inte allt det där som jag vet gör mig gott? Vissa dagar tycks hjärnkontoret svänga lika friskt som ett schizofrent svenskt vårväder. Vad är det egentligen som försiggår där uppe på hjärnkontoret? Hur funkar det?

I denna föreläsning med workshop inslag tar vi ett djupdyk i samspelet och kedjereaktionen mellan tankar, känslor och beteende i relation till hur vi upplever livet. Här får du möjlighet att studera din personliga transformation från nuläge till drömläge, utforska och utmana olika dimensioner i din inre världsbild, och skapa din personliga verktygslåda för mental klarhet.

Vad längtar du efter? Vad vill du ha mer av? Detta är en workshop för dig som vill leva livet fullt ut.

 

Find your Super Powers

Vem är du när du är på topp, och vad behöver du för att vara där? Detta är den ultimata workshopen för dig som vill lära känna dig själv på ett djupare plan. I denna workshop kartlägger vi grundläggande verktyg för självkännedom; kärnvärderingar, life purpose, din inre ledare och sabotör. Med reflekterande verktyg undersöker vi vad som är viktigast för dig i ditt liv och vad du behöver för att vara ditt bästa. Du får möjlighet att formulera ditt life purpose statement och vi tar också ett djupdyk i din inre sabotör och medvetet/omedvetet självsabotage.

Vad är Life Coaching?


Life Coaching handlar om att medvetandegöra och överbrygga gapet mellan nuläge och drömläge. Relationen bygger på jämlikhet och partnerskap där coach och klient tillsammans finner framtidsvisioner, bygger strategier och skördar livsinsikter som tar oss mot klientens mål. Till skillnad från terapi och andra metoder inriktar sig livscoaching på framtiden snarare än att komma över och bearbeta det förflutna. Vårt fokus kommer således att ligga på framtidens möjligheter. Vi undersöker hur livet ser ut i dagsläget, identifierar visionen för framtiden och arbetar systematiskt för att minska gapet mellan nuläge och drömläge. Det är resan och lärandeprocessen som står i centrum.

Du bestämmer själv vilket område i livet du vill arbeta med. Vanliga exempel är bland annat karriär, relationer, hälsa, ledarskap, samarbete, personlig utveckling, självkänsla, självförtroende, ekonomi och fritid. Det finns egentligen inga begränsningar för vad du väljer att bli coachad i. Detta eftersom kärnan i coachingen bygger på att utveckla ditt självledarskap. DU är experten på dig själv. Jag är experten på olika metoder, övningar och verktyg som kickar igång din kreativitet, inspiration och får dig i kontakt med ditt sanna jag.

 

 

Är du redo för ditt drömliv?

 

Jag arbetar endast med personer som är 200% redo för förändring. Jag kommer finnas vid din sida, ge dig verktyg, stöd och inspiration längs vägen men våra samtal är endast 20% av processen, de resterande 80% sker mellan våra samtal. Eftersom du själv är den enda som fullt ut har makten att förändra din livssituation arbetar jag endast med personer som verkligen är redo för djupet och den intimitet som sanningen kräver. Är vi en match? Svara på frågeformuläret nedanför för att komma igång.

Jag är redo att ta FULLT ansvar för mina vanor och beteendemönster för att skapa en mer meningsfull och givande upplevelse för mig själv och andra

Jag är fullt redo, villig och kapabel till att utforska mina skuggsidor (d.v.s. sakerna jag inte är medveten om att jag inte är medveten om som håller mig tillbaka)

Jag är redo att utforska mig själv på djupet trots att det stundtals kan kännas obekvämt om det innebär att jag tar mig över på andra sidan starkare och mer kapabel

Jag är fullt medveten om att allt avstånd jag tar från det som känns jobbigt utanför min komfortzon påverkar min hälsa, mina relationer och/eller min karriär negativt

Jag förstår att nyckeln till min personliga framgång och utveckling ligger i att frigöra och lösa upp gamla föråldrade vanemönster i kroppen och nervsystemet

Jag är 200% engagerad i min personliga utveckling och redo att utforska och bemöta det som dyker upp i mitt liv med nyfikenhet och lekfullhet

10 + 8 =